Post by idreldeidute on Mar 14, 2022 21:49:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The History of Everything ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The History of Everything IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ The History of Everything 2022 version ▞▞▞
Ουάου. Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετικά ομαλή. Το φτερούγισμα γίνεται καλύτερο κάθε μέρα.
Αυτή η εφαρμογή ήταν φανταστική! Ελπίζω να το ενημερώσετε για να περιλαμβάνει περισσότερες ιστορίες. Το U.I είναι καθαρό και εύκολο στη χρήση.
Η καλύτερη εφαρμογή.. Το λατρεύω Είναι ένα time runner..
Νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να υπάρχει κουμπί για αυτόματη μετάβαση στην επόμενη ή την προηγούμενη εκδήλωση. Επειδή πολύ χρόνο κάνετε ατελείωτα κύλιση και αισθάνεστε μια κακή επιλογή σχεδίου. Νομίζω ότι ίσως έγινε έτσι για να παρατηρήσω τον πολύ χρόνο που χρειάστηκε για να συμβεί κάτι σημαντικό. Ίσως θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και κινούμενα σχέδια με το κουμπί που μετακινείται γρήγορα σε 2 δευτερόλεπτα ή 3 στο επόμενο συμβάν ως μέγιστο. Lover kutzgesagt και η εφαρμογή ❤️
Αυτό είναι σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους. Η εξήγηση του περιεχομένου είναι πολύ περιορισμένη. Αλλά μου αρέσει το animation. Λοιπόν, δώστε μας πιο σύνθετη εξήγηση, δεν μας πειράζει να διαβάσουμε 5 σελίδες.
The History of Everything Utbildning wct
Εύου νταρβινσμ λοολλλ
Θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή όπου οι άνθρωποι μπορούν να προσθέτουν πληροφορίες που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη ημέρα στο ιστορικό. αυτή τη στιγμή αυτή η εφαρμογή φαίνεται να έχει πολύ λιγότερες πληροφορίες.
Είναι όμορφο, αλλά περιέχει το 0,1% της ιστορίας των πάντων...
καλή συναίνεση, και τόσο ωραία όμορφη διεπαφή, τόσο ομαλή καθαρή κινούμενη εικόνα. Ωραία δουλειά προγραμματιστές. παρακαλώ ελάτε στην ΙΝΔΙΑ. οι εφαρμογές της Ινδίας είναι χάλια, κυρίως οι κυβερνητικές τραπεζικές εφαρμογές. τεχνολογήστε αυτούς τους ηλίθιους προγραμματιστές πώς να φτιάχνουν εφαρμογές. παρακαλώ 😫. Μακάρι να τρέχουν όλες οι εφαρμογές και να φαίνεται τόσο ωραία.
Λατρεύω το χρονοδιάγραμμα, αλλά δεν υπάρχουν αρκετά σημεία εισαγωγής δεδομένων. Θα μπορούσατε να συγχωνεύσετε βάσεις δεδομένων με τη wikipedia αν το θέλατε ή απλώς να δημιουργήσετε περισσότερες καταχωρήσεις, αλλά μέχρι τότε αυτή η εφαρμογή είναι μια πολλά υποσχόμενη απόδειξη της ιδέας και τίποτα περισσότερο.
Θα ήθελα πολύ να έχω τη δυνατότητα να εκτυπώσω τα πάντα και να φτιάξω ένα είδος βιβλίου με την ιστορία του πλανήτη μου!
Αγαπήστε αυτή την εφαρμογή. Ένα πολύ δημιουργικό σχέδιο για την ιστορία.
Αυτή η εφαρμογή κάνει πολύ καλή δουλειά στα βασικά, αλλά είναι πολύ ευρωκεντρική στις διδασκαλίες της, αγνοώντας εντελώς την πλειοψηφία του κόσμου. Έχει καλή κλίμακα και εύχρηστη διεπαφή, σίγουρα θα το συνιστούσα για παιδιά, αλλά όχι για όσους θέλουν να σκάψουν βαθιά.
Πολύ ασαφής περιγραφή. Χάσιμο χρόνου
The History of Everything Edukacja ubhf
Τι ωραίες εφαρμογές εκμάθησης! Ευχαριστώ. 2D, μελάνι.
Όμορφη σχεδίαση υλικού, αλλά υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες... η κύλιση δεν είναι ομαλή. Ελπίζω αυτό να διορθωθεί στις επόμενες ενημερώσεις...καλή δουλειά.
Είναι πραγματικά μια εξαιρετική ιδέα για να δημιουργήσετε μια διασκεδαστική ιδέα για να προσελκύσετε κόσμο να διαβάσει περισσότερο, ειδικά την ιστορία. Ίσως μπορείτε να το κάνετε κατηγορηματικό και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο ιστορικό σε κάθε κατηγορία. Μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να διαβάζουν αυτό που τους ενδιαφέρει για την ιστορία
Υπέροχη ιδέα και ωραία γραφικά. Θα μπορούσα να το δω να γίνεται ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Αλλά λείπουν πολλά σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Δεν νομίζω ότι ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, η Μαρί Κιουρί και η Αμέλια Έρχαρτ είναι τόσο ιστορικά σημαντικές όσο η γαλλική και η αμερικανική αποκάλυψη, η πτώση της σκλαβιάς, ο Νίκολα Τέσλα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και η πτώση του τείχους του Βερολίνου. Ανυπομονώ όμως για ενημερώσεις. Συνέχισε την καλή δουλειά.
Μια όμορφη εμπειρία που ευχαριστεί τους χρήστες σε κάθε βήμα!
The History of Everything Education xoie
Το τμήμα του χάρτη google μέσα στο κινούμενο σχέδιο του "χαμένου αναστροφή" δεν είναι διαθέσιμο!
Το περιβάλλον χρήστη είναι πραγματικά όμορφο!! ❤️
λιγότερο περιεχόμενο. αλλά καλά γραφικά. ένα από τα καλύτερα gfx
Καταπληκτική διεπαφή 👍🏽, θα μπορούσε να είναι η «encarta» για android/ios. Ωστόσο, η εφαρμογή χρειάζεται περισσότερα ιστορικά δεδομένα, περιμένοντας την (πληρωμένη) πλήρη εφαρμογή
Εδώ είναι ένα πρόβλημα με τους ανθρώπους εμφανίζεται κινούμενα σχέδια (συσπάται σαν h*ll), είχε καταγράψει βίντεο της οθόνης
Εξαιρετική ιδέα, αλλά χρειάζεται περισσότερες συμμετοχές.
The History of Everything 教育 rxfu
Ομορφη
Μου αρέσει πολύ η σχεδίαση της εφαρμογής και εκτιμώ πώς τα περιεχόμενα παρουσιάζονται με ενδιαφέρον... ♥️🔥
Λειτουργεί ομαλά στο xiaomi mi a1. Θα ανοίξετε κώδικα αυτήν την εφαρμογή; συμβαίνουν πολλά ωραία πράγματα που θα ήθελα να δω πώς υλοποιούνται
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ! Απλώς συνεχίστε να ενημερώνετε την εφαρμογή με νέες πληροφορίες και γραφικά, γιατί η ιστορία είναι πολύ περισσότερα από μια χούφτα σημαντικά γεγονότα. Συνεχίστε την φανταστική δουλειά.
Άρχισα να διαβάζω αυτήν την εφαρμογή και ξέρω ότι αυτή είναι μια καλή εφαρμογή, αλλά υπάρχουν λίγες πληροφορίες σε αυτήν
The History of Everything 教育 txg
Σύντομη και απλή, και πολύ καλά σχεδιασμένη = ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!
Crazy Police Car Stunt Games Strategie lch
Φοβερή εφαρμογή είναι πράγματι, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στα θέματα όπως Pyramids of giza , γιατί χτίστηκαν κ.λπ. και για άλλα θέματα επίσης, μια λεπτομερή εξήγηση. Και θα ήταν υπέροχο αν παρέχετε ιστορία για χώρες όπως η Ινδία. Γενικά είναι καταπληκτικό.Καταπληκτικό demo του Flutter and Flare. Ωστόσο, δεν μπορώ να δω το Flutter Live στη γραμμή χρόνου, θα ήταν ωραίο να δω την αποδεδειγμένη ενσωμάτωση των Χαρτών Google.
Παρουσιάζει μια από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω συναντήσει ποτέ. Υπέροχη εφαρμογή.
Το λατρεύω.Λατρεύω το animation. Προτείνεται από τον Mrwhosetheboss μέσω youtube και το εγκαθιστώ αμέσως.
Η διεπαφή χρήστη είναι τόσο καταραμένη και εκπληκτική, όπως όλα έχουν κατασκευαστεί με 2D animation.. είναι τόσο ζωντανό και όμορφο για παρακολούθηση
Αυτή η εφαρμογή είναι μακράν καταπληκτική, αλλά εξακολουθεί να λείπει πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά γεγονότα
Αυτό φαίνεται πολύ ωραίο! Αλλά δεν μπορώ να βρω το demo του χάρτη...
Καλή εφαρμογή. Καλό σχέδιο. Περιέχει πολλές χρήσιμες γνώσεις. Μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν το χρονοδιάγραμμα και το σχέδιο, τόσο ελκυστικό. Σίγουρα προτείνω αυτήν την εφαρμογή με τους φίλους μου.
Αγαπήστε αυτήν την εφαρμογή. Όμορφο ομαλό κινούμενο σχέδιο και πανέμορφο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Πραγματικά κατατοπιστικό.
δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο από ό,τι θα ήλπιζα, αλλά η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και επίσης παρουσιάζει προβλήματα σε ορισμένες περιοχές