Post by idreldeidute on Mar 14, 2022 21:24:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slice Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slice Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ جملات بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Slice Words 2022 version ▞▞▞
بازی عالی!!!
بازی بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور. فقط کاش اینقدر یخ نمیزد .
Slice Words શબ્દ syfv
Drops: Lär dig latin spanska! Utbildning ngw
همه آنها دقیقاً به یک روش کار می کنند و همه اوکی هستند. 2.5 ستاره از من.
من این بازی ها را دوست ندارم.
من عاشق این بازی هستم که بسیار اعتیاد آور است اما تبلیغات بسیار زیادی دارد
بله، به فرزند شما دانش خواهد داد
Slice Words Sõnamängud bjcq
بازی سرگرم کننده شگفت انگیز!! هر چند به یک "قسمت 2" نیاز دارید. من قبلاً دو بار این مورد را پشت سر گذاشته ام!
من واقعا از بازی های کلمه ای لذت می برم و این قطعا یکی از موارد مورد علاقه من است! از اینکه آن را در اختیار ما قرار دادید بسیار سپاسگزاریم. به صورت رایگان، بیش از حد! 💚💙💜
وقتی آگهی دریافت میکنم یا صفحهام را بعد از اتمام زمان روشن میکنم، آگهی را نشان میدهد و فقط یک صفحه سیاه خالی را نشان میدهد
بازی کردن خوبه
خوب است، اما نیاز به بهینه سازی دارد. این بازی گوشی من را گرم می کند و باتری زیادی مصرف می کند.
قبلاً عاشق این بازی بودم، اما اخیراً تبلیغات بیشتری وجود دارد، بنابراین حذف نصب می شود
عاشق این بازی هستید، شما باید سعی کنید تکه های کلمات را با هم بچینید تا سرنخی که به شما داده می شود مطابقت داشته باشد. بسیار سرگرم کننده و کاملا اعتیاد آور است
کار هنری بسیار زیبا، با تخیل ساخته شده است. تنها شکایت من این است که انگلیسی بریتانیایی است نه انگلیسی آمریکایی. مثال: دسته "در دهان" کلمه "پوسیدگی". فکر میکنم این یکی از راههای تشویق شما به خرید سکه است.
خوب است اما آنها باید آن را به روز کنند و چند سطح جدید بسازند همچنین وقتی یک سطح را کامل کردید سکه های بیشتری می دهند
این فوق العاده عالی است به علاوه من عاشق درهم و برهم کردن چیزها هستم، همچنین عاشق املا و تفکر هستم و هر 3 چیز را دارد
سطوح جدید لطفا!!!
برای بازی خوب است اما نماد EXIT برای پایان بازی وجود ندارد.
عاشقشم! زیرا چالش های مختلفی را برای شما به ارمغان می آورد. همه باید این را امتحان کنند. لطفا بازی های بیشتری از این دست!
سکه های خریداری شده و بدون تبلیغات هنوز سکه دریافت نکرده اند و همچنان تبلیغات ge0 و پاسخی از شما یا هیچ کمکی در مورد بازی وجود ندارد
بازی خوب
بازی خوبیه ولی من روی lvl 401 هستم و الان ناراحتم. لطفا سطوح بیشتر
این یک بازی سرگرم کننده است ... اگرچه به سطوح بیشتری نیاز دارد ...
بازی شگفت انگیز نسخه دیگری از بازی وجود دارد؟
Schmucks من میخواستم بازی کنم، اما به زبان انگلیسی/آمریکا موجود نیست تا بتوانم آنقدر sddlely بازی کنم که نمیتوانم اینجا را بازی کنم، آن را حذف کنم.
عاشق این بازی!
من واقعاً آن را دوست دارم، اما برخی از کلمات با سرنخها مطابقت ندارند، مثلاً CAT = سبیل، سرناد، یعنی واقعا؟ اما خوب است، سطح 234 تا کنون، اما گاهی اوقات من فقط احساس می کنم شما "برای کلمات (توصیفی) گم شده اید"!
مغز شکن 😰
معتاد کردن
Slice Words Παιχνίδια λέξεων akr
نیاز به کار دارد
خیلی خوب است اگر کمی بیشتر به ما راهنمایی کنید
عاشق بازی
اما من در سطح 28 دیوار گیر کرده ام! کمک! ! لول
گیج کننده
سعی نکنید سکه های بیشتری بخرید! برنامه به محض پرداخت بسته می شود. سکه ها اضافه نمی شوند من الان 6.67 پوند پایین اومدم!
بازی سرگرم کننده، آن را دوست دارم
بازی عالی. برخی از کلمات تکه ای باعث می شود که برای پاسخ دادن کمی سخت تر فکر کنید
Idomu
بازی مورد علاقه جدید من خیلی اعتیاد آوره نمی توانید منتظر به روز رسانی باشید. من برای بار دوم بازی را انجام می دهم.