Post by idreldeidute on Mar 14, 2022 21:08:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Attack: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Attack: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Attack: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Vôbec nie dobrá Zlá hra
Nefunguje. Hra sa otvorí na vlnu 1/3, ale neobjavia sa žiadni nepriatelia. Skúšal som všetko a nič
Nekupujte túto hru! Nestojí to za nič! Zaslúži si menej ako 1 hviezdičku. Zmenilo sa na plytvanie peniazmi. Bez míňania peňazí nemôžete dosiahnuť nič hodnotné. Skutočné peniaze, nie peniaze. Energetické požiadavky znemožňujú túto hru. Odinštaloval som ju. Nestrácajte čas!
Celkom zábavné
Chcem to, je to v predaji za 0,00 a skúsim si to stiahnuť a nie, dovoľte mi, píše sa sťahovanie, potom som to urobil, čakanie na stiahnutie a potom sťahovanie neustále 2★ bc vyzerá dobre
Hra je po vašich peniazoch Prečítajte si všetky ostatné neskoré príspevky. Nainštaloval som hru, keď bola na 4.8, o 1 mesiac neskôr je 4.5, pretože nemôžete dosiahnuť veľa, pokiaľ NEZAPLATÍTE!
Odhlásil som sa z prihlásenia na Facebook a môj postup v hre je preč. Nemôžem sa prihlásiť cez facebook.
Skvelá hra! Hra v štýle oldschool v kombinácii so skvelou grafikou ako stvorená pre hviezdny výkon! By kúpil! - Lou.
Nie je dobré, chcem vrátiť peniaze
Toto je strieľačka G R E A T, pretože som si stiahol od predaja zľavu. veľmi dobré ~
Žiadny spôsob, ako vypnúť denné upozornenia = odinštalovať.
Dobrá hra a skvelá hra
Dobre dobre
Preceňované. Neustále sa aktualizujú a robia to pre bežného používateľa menej a menej príjemným.
vynikajúce
Hral som lepších strelcov
Neaktualizuje sa a nemôže hrať multi-player bez aktualizácie....hra je v tomto bode zbytočná!!!
Myslíte si, že s upgrady prémiového titulu by ste mohli ľahšie zarobiť. A že hra nebude mať žiadne reklamy.
Veľmi dobrá strieľačka mimozemšťanov, je veľmi zábavná a má len málo prídavkov
Arkádová guľová pekelná strieľačka.
Táto aplikácia sa nedá spustiť. Keď hráme hru, aktualizujeme túto aplikáciu, ale neaktualizujeme žiadnu aktualizáciu... Prečo
Neviem, ako získať novú vesmírnu loď a neustále mi to vadí zakaždým, keď hrám, keď začnem, potom ma to jednoducho zabije
Zasekne sa po prvom šéfovi
Najlepšia strieľačka.
Dobrá hra na hranie mnohokrát
Skvelá qGame
Dobrá hra sa ďaleko nedostala, ale páči sa mi, že je bez reklám, pretože je prémiová a momentálne je zadarmo 😀
cool hra
dobrá hra
Dajte im svoje peniaze! Na tom je táto hra založená
Proste v poriadku
Hra je absolútne zábavná. Postupne sa stáva výzvou pre mo4e.
Dancing Road: Color Ball Run! Musika zjh
Je veľmi ťažké dostať sa ďalej bez zaplatenia aspoň 30 libier, aby ste dostali futger v hre
Toto je o niečo viac ako trochu zábavná hra „pay to win“ s častými pripomienkami, aby ste utratili peniaze, a s opakujúcimi sa úrovňami s narastajúcou obtiažnosťou, ktoré nakoniec spôsobia, že vaša loď bude žalostná, pokiaľ nezaplatíte za vylepšenia – a zadarmo, ktoré používajú, aby vás nalákali. Zdá sa, že peniaze majú malý alebo žiadny vplyv na silu lodí.
Skvelá zábavná hra, ale má svoje nedostatky. Nie je dostatok vysvetlení toho, čo veci sú a čo robia. Niektoré veci sa zistia pokusom a omylom. Môžete získať alebo stratiť materiály, ktoré ste chceli alebo nechceli.
Nefunguje...žiadne ciele👎
Galaxy Attack (Premium) Arcade yost