Post by flampoltfactdande on Mar 14, 2022 20:23:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bowling Crew — 3D bowling game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bowling Crew — 3D bowling game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на много монети ▞▞▞
▞▞▞ Bowling Crew — 3D bowling game 2022 version ▞▞▞
Насладете се на способната игра, но сега има твърде много добавки в тази игра и друго тревожно нещо е, че не можете да играете с приятелите си
Харесва ми, но единственото нещо е, че използването на ниските нива и усещането, че високите нива имат и предимство, понякога е смущаващо. Като цяло е забавно и предизвикателно..
Тази игра постоянно се буферира. Проверявам връзката си с интернет и тя е добра. Не знам какво се случва, ако други играчи могат да нарушат играта ви или ако тя прекъсне връзката. Знам, че губите монетите си и играта, когато се свърже отново.
Това е много забавна игра. Няма значение дали не сте играли от два дни или три години, все още е страхотна игра, която да имате на телефона си. Сега на създателите можете ли да препоръчате друга игра, която е много забавна като тази?
Забавна е
Уау с този грейм си мек съм щастлив
Bowling Crew — 3D bowling game ખેલ કૂદ wkw
Вече не работи Тъй като те са го направили и го актуализират, спират да работят
Напълно закачен. Трудно ми е да оставя телефона. Обичам го! С новата актуализация, още по-добре от всякога! Мисля, че графиката е толкова невероятна и е толкова реалистична! Едно от предложенията е, че играчите трябва да бъдат съпоставени със същото ниво на играч, толкова по-справедливо...
Преди около месец това приложение имаше много малко реклами, днес за съжаление се изтрива. Никога не съм виждал приложение, което някога е било забавно да се играе с лесни нива на приложението. Сега👎. Преди беше приятно приложение, към което се връщам, сега го изтривам от спомените си 🥺😢
Обичам играта, но мразим, че не можем да добавяме приятели, които не са във Facebook, но вече имат Bowling Crew! Моля, коригирайте тази настройка
Уникална е игра
Най-добрата игра на боулинг някога, но може да се разочарова да играете с опонента си.
Забавна игра, повечето игри с боулинг са гадни, но това е добра, страхотна графика.
😍😍😍
Имам проблеми да играя това поради Unity двигателя! Поправете това, ако можете!Забавление и забавление Страхотно за предизвикателство, винаги има нови турнири и игри, базирани на умения! A
Просто добро забавление! Наистина ми е приятно! Обичам да виждам как другите играят, след което опитайте по техния начин...
Мнн
Crazy Cooking Chef ማስመሰል oifx
Е, беше 5, докато не се опитах да използвам стилуса си, за да играя с купа. Явно някой е забравил да напише тази част. Въпреки че свиря по този начин от около година. Оправи го. Имам изтръпнали ръце, така че трябва да използвам стилуса. Ще се върна на 5 звезди, след като се оправи.
Най-добрата игра на боулинг. плюс това винаги е различно. Стратегия и боулинг
Какво се случи с играта Искам да актуализирам играта, но не работи..
4 твърди звезди. Приятна игра, страхотна работа на екипа за разработка. Не плащам, за да спечелим, но все пак похарчих може би 50 долара за 3 месеца заради страхотно свършената работа. Направете още игри, моля.
Харесвам реалността на тази игра, различните начини, по които можете да позиционирате топката, невероятна графика, отнех една звезда, защото ми се иска да има повече тренировъчни рунда вместо два и също така бих искал просто да играя сам, вместо винаги срещу аз взех далеч още една звезда, защото алгоритъмът не е зададен правилно печеля, след което губя сега всичко, което правя, е да губя. Уморен съм да губя, вложих пари в тази игра, жалко, че трябва да деинсталирам сега, нелепо е да губя 77 милиона плюс чипа в една сесия
Много ми харесва. Събитията и артикулите са скъпи, но като цяло 5 звезди.
Bowling Crew — 3D bowling game Sports cigc
Играта мами или не работи от време на време. Напоследък продължава да казва, че е загубил връзка, но таймерът продължава да работи, така че в крайна сметка губя при кадри, които не успях да направя. Това е добра игра, когато работи.
Супер хубава графика, супер бързо свързване с хора, като цяло страхотни игри.
Замръзва много по средата на играта до такава степен, че спирам да играя. И това се случи, откакто започнах играта преди година, няма промяна в нея. Знам дали някога ще го поправят, но освен това играта ми харесва.
Фиксирани мачове... Повечето пъти играете срещу бот и повечето от трудностите на ботовете се определят от вашия процент на печалба. Тази игра е напълно нагласена.
Bowling Crew — 3D bowling game Športne igre nja
Знаете, че играта може да е добра, но начинът, по който се справят с практиката, е толкова боклук и алчен. Първо ви принуждава да гледате реклама всеки път, за да влезете в практиката. Което би било добре, ако не ви даде просто 2 удара само за тренировка. След това ви изхвърля от практиката само за да трябва да се върнете сами, но не и преди да гледате повече реклами. Тогава, ако няма налични реклами, тогава практиката не е налична. Те ще отменят цял режим, тъй като не могат да пари от него. БОКЛУК!!!
Bowling Crew — 3D bowling game Spor aty
Обичайте играта. Нямам търпение до връзката към Google Play. Кратки, бързи игри със страхотна физика. Много пъти се чувствам ограбен от щифт, оставен да стои (точно като истински боулинг 🎳😂)
Много добре!!! Благодаря ти!!
Всичко е наред, но когато използвах монети за надграждане, каза, че получих монети обратно, но ме изпрати там, където всъщност трябва да използвам пари, за да си купя монети. Куцо. Използване само от скука.
Обичам тази игра, но похарчих много пари 💰 и все още е трудно да изравня топките. Нуждае се от повече предизвикателства и не трябва да плащате, за да започнете турнирите след първата такса за участие.